Gyors házias ételek

2.286 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 9789639905016
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2025. április 28.

A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak. A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt.

Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Raktárkészlet 2: Előrendelhető
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

Stahl Judit új szakácskönyvéből kiderül, hogy házias ízekért nem kell feltétlenül hosszasan főzni. A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak. A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt. Az erdélyi padlizsános lecsó tobzódás a tányéron, mert a hagyományos paradicsomos, paprikás, hagymás alapot padlizsán is dúsítja, az igazi brassói pedig szaftos, zamatos eredménnyel jutalmaz. A tejszínes sült csirke a vasárnapi ebédek dobogós helyezettje: a csirkecombok tejszín, pirított fokhagyma és rozmaring társaságában párolódnak csábítóan omlósra, miközben rájuk sem kell nézni. És egy kis ízelítő a csábító édességek közül: a csokifelfújt, a luxus éttermek sztár-desszertje most házhoz jön, pofonegyszerű összedobni; a Túró Rudi torta népszerű gyerek-kedvenc szülinapi bulikon, ráadásul az anyukák is örülhetnek, mert előre elkészíthető; a mézes, citromos vagy csokis házi fagyi pedig olyan finom, mintha szakképzett cukrász kreálta volna őket. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.

Kiadó Kulinária Kiadó
Megjelenés éve 2008
Oldalszám 96 oldal
Kötés kemény kötés
ISBN 9789639905016

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Stahl Judit új szakácskönyvéből kiderül, hogy házias ízekért nem kell feltétlenül hosszasan főzni. A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak. A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt. Az erdélyi padlizsános lecsó tobzódás a tányéron, mert a hagyományos paradicsomos, paprikás, hagymás alapot padlizsán is dúsítja, az igazi brassói pedig szaftos, zamatos eredménnyel jutalmaz. A tejszínes sült csirke a vasárnapi ebédek dobogós helyezettje: a csirkecombok tejszín, pirított fokhagyma és rozmaring társaságában párolódnak csábítóan omlósra, miközben rájuk sem kell nézni. És egy kis ízelítő a csábító édességek közül: a csokifelfújt, a luxus éttermek sztár-desszertje most házhoz jön, pofonegyszerű összedobni; a Túró Rudi torta népszerű gyerek-kedvenc szülinapi bulikon, ráadásul az anyukák is örülhetnek, mert előre elkészíthető; a mézes, citromos vagy csokis házi fagyi pedig olyan finom, mintha szakképzett cukrász kreálta volna őket. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.

Kapcsolódó termékek

Gyors sorozat 4-6. - dísztokban

5.715 Ft
Cikkszám: 9789639905030
Raktáron
Gyártó: Stahl Judit

Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva folytatja Stahl Judit szakácskönyv-sorozatát, csupa olyan étellel, amelyek elkészítéséhez nem kell 30-45 percnél több időt tölteni a konyhában. A sorozat következő három kötete ínycsiklandó húsos ételeket, változatos muffinokat és izgalmas házias ízeket kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval. „Kevés munka a konyhában, sok öröm az asztalnál.” Stahl Judit

Várható szállítás: 2025. április 28.

Olasz konyha - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek

1.270 Ft
Cikkszám: 9789639731103
Raktáron

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.

Várható szállítás: 2025. április 28.

500 kínai recept - Kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak

1.016 Ft 1.000 Ft
Cikkszám: 9789639875098
Raktáron

Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem vetik meg. Az általunk összeállított ételekhez felhasznált nyersanyagok, fűszerek nagy része ismert, és a konyhatechnikai eljárások is egyszerűek. Igyekeztünk úgy összeválogatni az ételeket, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót, a kezdő háziasszonytól a gyakorlott nagymamáig.

Várható szállítás: 2025. április 28.

Hasonló termékek

Gyors sorozat 4-6. - dísztokban

5.715 Ft
Cikkszám: 9789639905030
Raktáron
Gyártó: Stahl Judit

Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva folytatja Stahl Judit szakácskönyv-sorozatát, csupa olyan étellel, amelyek elkészítéséhez nem kell 30-45 percnél több időt tölteni a konyhában. A sorozat következő három kötete ínycsiklandó húsos ételeket, változatos muffinokat és izgalmas házias ízeket kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval. „Kevés munka a konyhában, sok öröm az asztalnál.” Stahl Judit

Várható szállítás: 2025. április 28.

Paraméterek

Kiadó Kulinária Kiadó
Megjelenés éve 2008
Oldalszám 96 oldal
Kötés kemény kötés
ISBN 9789639905016