Magyar konyha
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva folytatja Stahl Judit szakácskönyv-sorozatát, csupa olyan étellel, amelyek elkészítéséhez nem kell 30-45 percnél több időt tölteni a konyhában. A sorozat következő három kötete ínycsiklandó húsos ételeket, változatos muffinokat és izgalmas házias ízeket kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval. „Kevés munka a konyhában, sok öröm az asztalnál.” Stahl Judit
A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias konyha remek, gyors fogásai közé tartoznak. A hamis sztrapacska is biztos sokak kedvence lesz, hiszen kevés munka van vele, ízei viszont nem buktatnak le senkit, híven hozzák a megszokott élményt.