Leírás és Paraméterek
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.
Kiadó | Vince Kiadó |
Megjelenés éve | 2007 |
Oldalszám | 64 oldal |
Kötés | papír / puha kötés |
ISBN | 9789639731103 |
Vélemények
Leírás
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.
Hasonló termékek
500 kínai recept - Kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak
Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem vetik meg. Az általunk összeállított ételekhez felhasznált nyersanyagok, fűszerek nagy része ismert, és a konyhatechnikai eljárások is egyszerűek. Igyekeztünk úgy összeválogatni az ételeket, hogy mindenki megtalálja benne a kedvére valót, a kezdő háziasszonytól a gyakorlott nagymamáig.
Paraméterek
Kiadó | Vince Kiadó |
Megjelenés éve | 2007 |
Oldalszám | 64 oldal |
Kötés | papír / puha kötés |
ISBN | 9789639731103 |