Leírás és Paraméterek
Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) című könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.
A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsőséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.
Halételei gyorsan elkészíthetőek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon főzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzőt szem előtt tartva a "Mennyei halételek" – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.
Kiadó | T.bálint Kiadó |
Megjelenés éve | 2010 |
Oldalszám | 224 oldal |
Kötés | kemény kötés |
ISBN | 9789630695268 |
Vélemények
Leírás
Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú fogásairól ismert. Miután a Passion For Flavour (Ízek bűvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) című könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.
A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsőséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.
Halételei gyorsan elkészíthetőek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon főzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzőt szem előtt tartva a "Mennyei halételek" – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.
Hasonló termékek
Gyors sorozat 4-6. - dísztokban
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva folytatja Stahl Judit szakácskönyv-sorozatát, csupa olyan étellel, amelyek elkészítéséhez nem kell 30-45 percnél több időt tölteni a konyhában. A sorozat következő három kötete ínycsiklandó húsos ételeket, változatos muffinokat és izgalmas házias ízeket kínál, pontokba szedett, jól követhető receptekkel és rengeteg színes fotóval. „Kevés munka a konyhában, sok öröm az asztalnál.” Stahl Judit
Borok a konyhában
Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és szakértelemről, hogy közben mindenki számára közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk.
Mit érdemes megvenni? - A 100 legjobb magyar bor 2008
A híradós ezúttal kedvenc témájáról, a magyar borokról ír. Praktikus borkalauzában az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra, 4 árkategóriában csoportosítva. A borok bemutatásai rövidek, szellemesek és szórakoztatóak, pártatlan hozzáállással, szigorúan a fogyasztó szempontjait előtérbe helyezve. A kalauzzal felszerelkezve már nem kell vagyonokat fizetnünk egy-egy palack borért, ugyanakkor könnyebben és nagyobb biztonsággal választunk italt egy vasárnapi ebédhez vagy meghitt vacsorához.
Paraméterek
Kiadó | T.bálint Kiadó |
Megjelenés éve | 2010 |
Oldalszám | 224 oldal |
Kötés | kemény kötés |
ISBN | 9789630695268 |