Borászat
Minden, amit a borokról tudni érdemes.
A híradós ezúttal kedvenc témájáról, a magyar borokról ír. Praktikus borkalauzában az általa legjobbnak tartott 100 bort veszi sorra, 4 árkategóriában csoportosítva. A borok bemutatásai rövidek, szellemesek és szórakoztatóak, pártatlan hozzáállással, szigorúan a fogyasztó szempontjait előtérbe helyezve. A kalauzzal felszerelkezve már nem kell vagyonokat fizetnünk egy-egy palack borért, ugyanakkor könnyebben és nagyobb biztonsággal választunk italt egy vasárnapi ebédhez vagy meghitt vacsorához.
Egy izgalmas kísérlet igazán színvonalas beteljesülését tarthatja kezében a kedves olvasó. Egy hiánypótló mű, amely úgy tesz tanúbizonyságot elhivatottságról és szakértelemről, hogy közben mindenki számára közérthető stílusban és igényes tálalással segít eligazodni a sokszor még a szakembereknek is komoly fejfájást okozó kérdésekben. Ráadásul kitűnő befektetés, mert akár már egy vacsora alatt is megtérülhet az ára, ha tudjuk, hogy az ételünkhöz milyen bort érdemes választanunk.